Кои се ние

За нас

Нашате фирма е основана од страна на дипломиран електро инженер Трајче Максимоски, кој е човек со долгогодишно искуство во оваа област.Нашата фирма има за цел вршење на услуги и задоволување на потребите на клиентите ширум Македонија.МТ ИНЖЕНЕРИНГ КОМ се занимава со следното:

  • Проектирање на електрични инсталации
  • Изградба, поправка и одржување на електрични инсталации во станбени згради, комерцијални и индустриски објекти
  • Кабли за безбедносни системи, противпожарни системи, телефонски инсталации, кабловска телевизија и Интернет
  • Изградба на громобрани и заземјување
  • Електроуслуги - Користиме современи материјали за изградба на ел. инсталации опремени со соодветните документи за квалитет и потекло. Даваме гаранција за извршените ел. услуги и строго ги почитуваме законските барања при изградба на ел. инсталации, со што гарантираме безбедност при работа
Контакт
96

Задоволни клиенти

115

Завршени проекти

10

Години искуство

Услуги

Услуги кои ги нудиме

Инженеринг

Инженерингот е спроведен од професионалец во својата област, дипломиран електро инженер со долгогодишно искуство во оваа област.ri

Изведба

Поставување на електрични инсталации, телекомуникациски инсталации, електрична инсталација околу куќата и во куќата, поставување кабли, инсталирање на инсталација за заштита од молња препуштете го на професионални изведувачи.

Проектирање

Нашата фирма знае како да проектира и воедно да изврши, т.е. ќе биде изведна електричната инсталација со висок квалитет и со истовремено почитување на пропишаните правила.

Dele cardo

Quis consequatur saepe eligendi voluptatem consequatur dolor consequuntur

Проекти

Завршени проекти

  • WAIKIKI STORE
  • СПОРТСКА САЛА
  • ШЕМИРАЊЕ НА ОРМАРИ
  • Царински склад - Визбегово
  • Куќа - Шолта

Дали ви треба услуга од областа на електрична инсталација?

Јавете се

Контакт

Контактирајте не

Адреса

Мечкин Камен 1000, Скопје, Македонија


Лице за контакт:


Дипл.ел.инженер Трајче Максимоски

+ 389 78 363 618

Loading
Your message has been sent. Thank you!