МТ Инженеринг
Скопје, 078 36 36 18

Добредојдовте на

МТ ИнженерингНие ја осветлуваме Вашата замислаАко имате потреба од поправка или замена на дотраена електрична инсталација во вашиот дом или за поставување на нова електрична инсталација, контактирајте не на нашиот е-маил, или контакт телефон.

Концептот на електрична инсталација се прави уште на самиот почеток, пришто фирмата која ќе се занимава со електрични инсталации треба да биде во координација со дизајнерите на архитектурата и градежништвото. Активностите околу дизајнот на електрични инсталации, извршување на електрични инсталации, телекомуникациски инсталации, електрична инсталација околу куќата и во куќата, поставување кабли, инсталирање на инсталација за заштита од молња препуштете го на професионални изведувачи. Стандардни и специјални електрични инсталации ќе спроведе компанија со долгогодишно искуство МТ ИНЖЕНЕРИНГ КОМ.

Нашата фирма знае како да го проектира сето тоа и воедно да го изврши, т.е. ќе биде изведна електричната инсталација со висок квалитет и со истовремено почитување на пропишаните правила.

Контакт телефон : 078-36 36 18

Контакт емаил: contact@mtinzenering.mk